Panasz Center

Ez a Működési Szabályzat a panaszcenter.hu weboldalhoz tartozik.

A panaszcenter.hu egy mindenki által szabadon használható platform.

A véleményeket NEM cenzúrázzuk és nem változtatjuk.

A vulgáris szavak használatát rendszerünk nem engedi. Ezúton kérünk mindenkit, hogy véleményeiket kizárólag kultúrált formában írják meg!

A panaszcenter.hu mindig feltételezi, hogy a fogyasztók segítő szándékkal teszik ide véleményüket abból a célból, hogy segítsenek másoknak abban , hogy mire figyeljenek egy adott cég, termék vagy hivatallal kapcsolatban, valamint hogy segítsenek ezen hibák kiküszöbölésében.

Feltételezzük, hogy a beíró valós és saját tapasztalatát írta meg, ám ezek tényszerűségét a panaszcenter.hu nem ellenőrzi, így ezek valóságtartalmának megítélését az olvasóra bízza.

Amennyiben egy beírásról mégis bebizonyosodik, hogy valótlan, úgy azt a panaszcenter.hu eltávolítja.

A beírt vélemények kizárólag a beírók saját véleményei, azokért a panaszcenter.hu semminemű felelősséget nem vállal.

A cégeknek ill. hivataloknak e-mail-en kiküldött vélemények kizárólag a beíró által megadott adatok.

Az e-mail cím megadását is a beíró végzi, azt a rendszerünk automatikusan továbbítja abból a célból, hogy a cég vagy hivatal reagálhasson a véleményre, amennyiben ezt fontosnak tartja.

Hisszük, hogy a vélemények publicitása segíti Magyarországot egy jobb fogyasztói környezet kialakulásában.

Hisszük, hogy a vélemények publicitása segíti a gyártókat, kereskedőket és a hivatalokat abban, hogy javítsanak termékeik és szolgáltatásaik minőségén.

Hisszük, hogy egy negatív véleményre adott helyes válasz nem bizalmatlanságot ,  inkább bizalmat ébreszt a leendő ügyfélben.
A panaszcenter.hu azonnali hatállyal megszünteti azon felhasználók bejegyzéseit, melyek SPAM vagy bármilyen tömeges levélküldési rendszerhez köthetőek.